logo Roadly

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

Marketing Succes Gids - gratis ebook

“Geen loze beloftes over zogenaamde succesformules, maar waardevolle marketinginzichten die dé fundering vormen voor iedere marketingstrategie, zowel online als offline.”

Dit e-book is voor jou als je:

geen idee hebt hoe je moet beginnen met marketing

op zoek bent naar je eigen unieke, authentieke marketingstrategie

nog niet de gewenste resultaten behaalt uit je huidige marketing

een goede marketingfundering wilt leggen voor je bedrijf zodat je aan een duurzame marketingstrategie werkt

weer positieve energie wilt krijgen van je eigen marketing > van ‘ik-moet’ naar ‘ik-wil’

onrustig en onzeker wordt van wat andere ondernemers om je heen allemaal doen

als je niet zo goed weet hoe je je marketing verder kunt profesionaliseren

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

Paula Bange profielfoto

Hi, ik ben Paula

Als Marketing Coach kan je (bijna) alles vertellen over de wonderlijke wereld van marketing en hoe je een succesvolle marketingstrategie inzet voor je bedrijf of merk.

Tijdens mijn 10+ jaar als (Online) Marketeer en Marketing Manager heb ik een enorme rugzak aan kennis en ervaring verzameld. Niet alleen over wat wel of niet werkt op marketinggebied, maar ook over hoe belangrijk het is om dichtbij je eigen kernwaarden en gevoel te blijven. Ik heb namelijk met eigen ogen gezien hoe vaak het hier fout gaat en hoe ondernemers zichzelf hierdoor tegenwerken in hun eigen succes.

Ik gun jou een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waarmee je voldoende geld verdient terwijl je ook impact maakt en geen slaaf (meer) bent van je eigen bedrijf. Een bedrijf waarvan je geniet omdat het je financiële én mentale vrijheid geeft.

Met mijn bedrijf Roadly Marketing heb ik dan ook al mijn werkervaring, levenservaring en kennis samengebracht tot een unieke aanpak om jou, als ondernemer en persoon, te helpen een succesvolle, duurzame én authentieke marketingstrategie te ontwikkelen waarmee jij je business én jezelf naar een next level brengt.

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

Marketing Succes Gids - gratis ebook