Op zoek naar een interim marketeer?

 

Met meer dan 10 jaar marketingervaring binnen veel verschillende organisaties en marketingbureaus weet ik als geen ander hoe je strategie, plan én uitvoering op elkaar afstemt. Afhankelijk van het marketingvraagstuk, help ik jouw organisatie graag hier invulling aan te geven. 

Misschien is er behoefte aan continuïteit tijdens (zwangerschaps)verlof of is er ondersteuning nodig tijdens drukke periodes. Wat de hulpvraag ook is, als interim marketeer help ik graag je organisatie te groeien. 

Mijn specialisaties

Content Marketing

Digitale Communicatie

Social Media Management

Helikopterview organisatiebreed

(Online) Marketing Strategie

Social Media Advertising

Je ideale klant

Planning, structuur & overzicht

Even kennis maken?

Plan hier je match call.

Wat anderen over mij zeggen

Paula is professioneel, kritisch en schakelt snel. Heeft veel kennis van marketing en werkt op basis van belangrijke data (statistieken). Ik kan Paula van harte aanbevelen.

Alexandra Mes

Eigenaresse, Plantoor

Paula weet waar ze het over heeft en kan je op een laagdrempelige manier helpen je Marketing te verbeteren. Iets wat in deze tijd ontzettend belangrijk is om aan je bedrijf te kunnen bouwen. Ik heb voor jou gekozen omdat je naast een oprechte persoonlijkheid ook erg gestructureerd en helder in je communicatie bent. Je draait niet om de hete brij heen, maar benoemt dingen die er toe doen. Je durft kritisch te zijn en je hebt snel in de gaten waar de kern van het probleem zit. Binnen een paar minuten weet je de chaos is mijn hoofd helder op papier te zetten, om te buigen naar een plan van aanpak en te verwoorden in simpele stappen die ik moet zetten om mijn marketing in te richten. Naast je zakelijke professionaliteit vind ik je een warm mens, iemand die naar je luistert en iemand die buiten de kaders durf te denken.

Iris Colijn

Talent & Lifecoach voor Millenials, Iris Colijn Peptalks & Talenttraining

Paula is an outstanding Marketing Expert. I have had the pleasure of working with her for a Kids Radio Player Project with RDC, where she helped as a marketing consultant. She gave us excellent advice on our marketing strategy, helped us to create and revise marketing tools and clearly explained us how the different marketing elements work together. Paula is extremely friendly, great communicater and explains difficult concepts in a simply and clear way. It was a real pleasure to work with her and i would recommend her services to anyone. 

Büsra Kesci

Marketing Manager, Radio Data Center GmbH

Paula is iemand die je niet snel vergeet, door haar inzet, nieuwsgierigheid en honger naar groei. Dit kom je niet vaak tegen. Daarnaast is ze altijd bezig om het uiterste uit haar zelf te halen. Ze legt in een bedrijf vaak de vinger op de zere plek, want zij ziet waar het beter kan en moet. Daarom beveel ik Paula ook ten zeerste aan. Je hebt wat dat betreft echt een topper in huis.

Tibor van der Meer

Geluksbrenger, Het Gelukshuis