Let’s face it

Goede marketing moet van binnenuit kloppen. Voor jezelf, én voor de ander.

Toch zien de meeste ondernemers marketing als noodzakelijk kwaad. Dit creëert weerstand en frustratie. Terwijl jij met je eigen authenticiteit, met je eigenheid, met ease de harten van je klanten kan veroveren! Gewoon vanuit rust, flow en plezier, zonder zogenaamde kant-en-klare strategieën. Jij bent klaar voor minder trucjes en gemoet en meer eigenheid en klanten!

Je kan het je niet veroorloven om niet trouw te blijven aan jezelf & niet je eigen weg te vinden in het oerwoud van marketing.

Dagelijks aanwezig zijn op social media, wekelijks blogs publiceren, adverteren, webinars geven, reels maken, sales funnels bouwen, weggevers maken, een community neerzetten, je kan er wel een fulltime job van maken als je als ondernemer zichtbaar wilt zijn en klanten wilt aantrekken.

Maar is dat waar jij je energie en tijd écht in wilt steken? Ik denk het niet. Want jij hebt een ander doel: jouw tribe helpen!

Het is tijd om je los te breken van alles wat zogenaamd hoort of moet en een strategie neer te zetten dat 100% in alignment is met jouw als persoon én ondernemer.

En daar ga ik je bij helpen!

Je snapt dat je eigen weg volgen de key is tot jouw succes 

maar dit daadwerklijk doen, dat vind je lastig.

Je merkt dat bij het ondernemerschap veel meer komt kijken dan je had verwacht. Je resultaten zijn niet zoals je wilt en het ondernemerschap kost je veel energie, tijd en geld. Die vrijheid waar je zo naar verlangde, is nog niet helemaal realiteit.

Marketing is belangrijk voor je omdat je van je bedrijf een succes wilt maken. Maar je voelt je overwhelmed door alle mogelijkheden en ziet tussen alle bomen het bos niet meer. Je ‘moet’ al zoveel.

Je vraagt je af hoe je je nou écht kan onderscheiden van de rest, zonder te hoeven schreeuwen en te leuren naar klanten.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar je mist structuur, focus en een goede basis om vanuit (verder) te bouwen of je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen.

Eén ding weet je in ieder geval zeker. Je wilt niet meer afhankelijk zijn van alle trends, goedbedoelde adviezen en marketing trucjes. Je wilt je eigenheid omarmen, óók in je marketing, om vanuit flow te ondernemen.

Wat je nu ook weerhoudt om je authenticiteit te ownen, samen gaan we aan de slag om dit te doorbreken, zodat jij je eigen weg kan volgen.

marketing boost sessie met paula bange

Introducing

1:1 coaching traject

In drie tot vier maanden help ik je je authentieke marketing strategie te creëren én te implementeren zodat jij vanuit je eigen kracht weer durft te vertrouwen op jezelf én je authenticiteit, zodat je business groeit en je faciliteert in jouw droomleven.

Mindset, strategie en actie zijn hierbij de key.

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Een stevige fundering die als kapstok fungeert voor alles wat je doet in het ondernemerschap.

Een sterke marketingstrategie die doordrenkt is van jouw visie, doelen en persoonlijkheid en die je rust, overzicht en focus geeft.

Je leert meer over marketing en leert nieuwe skills waardoor je zelfvertrouwen groeit als ondernemer.

Meer klanten, omdat je precies weet hoe jij je doelgroep bereikt en hoe jij je zichtbaar maakt op je eigen voorwaarden.

Meer plezier, rust en flow in je rol als ondernemer waardoor je meer vrijheid ervaart.

Wat gaan we doen

Je doelen, missie, story en why (her)ontdekken

We beginnen met bewustwording en kadrering. Door aan de slag te gaan met je doelen, missie, story, why & je mindset creëren we een kapstok voor je marketingstrategie én je business. 

Je authentieke marketingstrategie creëren

Samen gaan we een marketingstrategie neerzetten die past bij jou, je bedrijf én je ideale klant. Je krijgt hiervoor persoonlijke opdrachten en als coach help ik je door het oerwoud van marketing te navigeren. 

Je marketingstrategie implementeren & finetunen

Iedere keer weer opnieuw beginnen, daar zit niemand op te wachten. Je gaat daarom leren hoe jij je strategie verbetert, finetunet en optimaliseert zodat je blijvend groeit. Daarnaast help ik je al het geleerde direct toe te passen zodat je gelijk in actie komt en direct resultaat gaat boeken. Werk aan de winkel dus 😉

Belangrijke side note

Elk 1:1 traject is uniek en wordt volledig aangepast aan jouw behoeften, doelen en fase als ondernemer. Kortom, absoluut geen one-size-fits all of standaard programma.

Thema’s waar je aan kan denken tijdens een 1:1 traject zijn: focus & prioriteit, zichtbaarheid, personal branding, strategie, mindset, je ideale klant, professionalisering & accountability.

Dit krijg je tijdens het coachingstraject:

6 online 1:1 coach calls

24/5 toegang tot mij via mail en WhatsApp voor al je vragen & feedback

Unlimited ‘picking my brain’ om te sparren

Feedback op alle content die je creëert gedurende het traject

Je eigen leeromgeving waarin we samen alle vooruitgang bijhouden

Gedurende het gehele traject ben ik jouw sparringpartner, cheerleader, vertrouwenspersoon & teacher.

Zij gingen je al voor…

We had been developing our technology for 5 years before we approached Paula for help with developing a marketing strategy. I’ve been working with her for 3 months now and she has been extremely helpful in bringing clarity to our marketing message and strategy. We no longer struggle with articulating our scalable idea to customers and investors and I’m excited to continue working with her to learn how to automate our sales process.

Tanya Colonna

CEO & Founder, Oro Muscles BV

“Being your authentic self is the ultimate secret to happiness in life”

 

– Sheri Fink

Hi!

Ik ben Paula.

Marketing Coach & Strateeg

Ik help je los te breken van alle goed bedoelde marketingadviezen, alle zogenaamde ‘moetjes’ en alles ‘wat hoort’ op het gebied van marketing en ondernemen. 

Ik heb me altijd verbaasd over hoe weinig ondernemers écht ondernemen op hun eigen voorwaarden terwijl dit vaak dé reden is om voor het ondernemerschap te gaan. Hiermee creëer je niet de vrijheid waar je zo naar verlangt.

Daarom vindt je me een groot deel van de tijd achter mijn laptop – met veel plezier en passie ondernemers helpen zichzelf terug te zetten in hun eigen kracht door ze te leren hun eigenheid te omarmen terwijl ze een succesvolle business neerzetten. Want uit ervaring weet ik, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Ondernemers helpen hun authenticiteit te omarmen is mijn kracht, hen laten zien dat ze alles mogen doen op hun eigen voorwaarden is mijn motivatie en hen helpen een succesvolle business te bouwen is mijn doel.

Paula Bange profielfoto

* Projector, introvert, avonturier, reisverslaafd & student van het leven

It’s not for everybody

Voor wie is dit traject?

Mijn 1:1 coaching is voor ambitieuze, introverte ondernemers die er klaar voor zijn om marketing serieus aan te pakken. Je wilt je eigen pad bewandelen, in je leven, in je business én dus ook in je marketing. Je weet alleen nog niet hoe je dit precies doet. Je wilt echt voor jezelf gaan staan en je eigen authenticiteit omarmen.

Je kijkt op dit moment nog veel naar wat anderen doen, omdat je nog niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken of niet genoeg durft te vertrouwen op jezelf. Misschien weet je nog niet zo goed wat precies bij je past als het gaat om ondernemen en marketing en vind het lastig om de juiste keuzes te maken.

Jij bent er in ieder geval klaar voor om het anders te gaan doen en je balans en authenticiteit terug te pakken in het ondernemerschap en zichtbaarheid.

Klinkt dit als jou? Dan zijn we waarschijnlijk een perfecte match.

Je investering

De investering voor het 1:1 traject is 1950,- exclusief BTW

We gaan samen 3 tot 4 maanden intensief aan de slag met je marketing, je strategie en je mindset om jouw authentieke marketingstrategie te creëeren én te implementeren.

Alles nog even kort op een rij:

  • 6 online 1:1 coach calls
  • 24/5 toegang tot mij via mail en WhatsApp voor al je vragen & feedback
  • Unlimited ‘picking my brain’ om te sparren
  • Feedback op alle content die je creëert gedurende het traject
  • Je eigen traject omgeving waarin we samen alle vooruitgang bijhouden

Assume nothing, question everything

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het traject eruit?

Elk traject is uniek omdat ik ieder traject aanpas aan de behoeften, doelen en fase van jouw als ondernemer. Each level has it’s devil zeg maar. Om je toch een idee te geven: het is een traject van drie maanden, die we beginnen met een uitgebreid intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen de focusthema’s voor het traject, zodat je echt gaat werken aan die dingen die jij nu nodig hebt om te groeien. Vervolgens hebben we een aantal online 1:1 coach calls ( 6 om precies te zijn), heb je via mail en WhatsApp 24/5 toegang tot mij voor vragen & feedback en sparring voor als je even vastloopt en krijg je inhoudelijke feedback op alles wat je maakt zodat je zeker weet dat dit in lijn ligt met je authentieke marketingstrategie. Ook krijg je je eigen online leeromgeving waarin we samen alle vooruitgang bijhouden.

Wanneer kan ik starten?

Is er na onze kennismaking een wederzijdse match en heeft het intakegesprek plaatsgevonden? Dan plannen we samen de startdatum en de coachsessies. Zolang ik nog plek heb, kan je in de meeste gevallen al binnen 2 weken starten. 

Waar krijg ik allemaal hulp bij?

Tijdens het traject gaan we samen aan de slag met je marketing, je strategie en je mindset om je authentieke marketingstrategie te ontdekken, te ownen én te implementeren. Afhankelijk van je huidige struggles, behoefte en doelen bepalen we de concrete onderwerpen die aan bod komen. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn positionering, branding, planning, je ideale klant, aanbod, kiezen van je marketingkanalen, zichtbaarheid en meer. De inhoud is dus altijd uniek en volledig afgestemd op jou. 

 

Ik help je bij het maken van keuzes, het creëren van focus, het neerzetten van een sterk business – & marketing fundament, het omarmen van je authenticiteit en het ownen van je verhaal. Daarnaast sta ik altijd voor je klaar voor al je vragen en krijg je inhoudelijk feedback om alles wat je maakt en creëert tijdens het traject, zodat je zeker weet dat je op de juiste weg bent. 

Wat is de investering voor dit traject?

De investering voor het 1:1 traject van 3 maanden is 1950,- exclusief BTW bij betaling vooraf.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om het traject in 3 termijnen te betalen. In dat geval betaal je  € 717,- excl btw per termijn.

Zit je vraag er niet tussen? Stuur me een mailtje en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van me Of plan een gratis strategie sessie in en ik beantwoord je vraag live.