je eigen 

Marketing & Business VA

Jij bent gestart met ondernemen met een doel. Je zoekt de flexibiliteit en vrijheid van het ondernemerschap, wilt een impact maken op de wereld of hebt zo’n tof product of dienst die je de wereld niet wilt onthouden.

Wat je doel ook is, het is jouw drive als ondernemer! Toch merk je dat je vastloopt en het ontbreekt je aan kennis en ervaring om met zelfvertrouwen keuzes en/of stappen te zetten. Daarnaast merk je dat je geen zin meer hebt in die taken die je geen energie meer geven of je te veel tijd kosten. 

Herken je jezelf in het volgende?

Je bent toe aan die volgende stap en durft de hulp in te schakelen van een expert

Je spendeert veel tijd aan randzaken binnen je bedrijf en hebt geen zin meer om dit allemaal meer zelf te doen

Je hebt niet de juiste (marketing)kennis in huis om te groeien en zoekt daarom een geschikte sparringpartner

Je gelooft niet in een one-size-fits-all strategie en wilt persoonlijk & bedrijfs uniek advies

Je gelooft in de kracht van strategie én uitvoering om je verder te brengen in én met je bedrijf

Paula Bange lopend door het veld

Hi, ik ben Paula

Paula Bange virtual assistent

Hoi! Ik ben Paula en help je graag met je bedrijf wanneer je het nodig hebt, als je persoonlijke virtuele assistent & sparringspartner.

Misschien heb je een paar extra handen nodig voor een project, een sparringpartner voor het bedenken van nieuwe strategieën of iemand die de dingen doet die je niet kunt of liever niet zelf doet. Wat je ook nodig hebt, ik ben hier om je te helpen, zodat jij de dingen kunt doen die je leuk vindt en het beste doet!

Als marketing en business professional ondersteun ik slimme en ambitieuze ondernemers met een bijzondere missie, die meer waarde, tijd en groei willen creëren in en voor hun bedrijf.  

Je eigen Marketing & Business VA

Als virtuele assistent, ook bekend als VA of digitale assistent, bied ik een flexibele schil in en rond je bedrijf, zonder de last van het regelen van een werkplek of gebonden te zijn aan een contract. Werken met een virtuele assistent helpt je effectiever en efficienter te zijn en kan zeer waardevol zijn wanneer je niet de tijd, de juiste vaardigheden of kennis hebt, of bepaalde dingen binnen je bedrijf gedaan wilt krijgen.

Of je nu je merk probeert te (her)definiëren, je zichtbaarheid wilt vergroten, de klantenservice wilt verbeteren of gewoon een paar extra handen nodig heeft om dingen voor elkaar te krijgen; ik ben er om je werk uit handen te nemen zodat jij je als ondernemer kunt concentreren op de dingen waar je het meest van houdt en de beste in bent.

Mijn specialisaties

Social Media Management

Social Media Advertising

Digitale Communicatie

Online Marketing Strategie

Visuele Identiteit

Content Marketing

Je ideale klant

Planning, stuctuur & overzicht

Online Marketing verbinden met offline Marketing

Samenwerken?

Samenwerken met mij kan op verschillende manieren; eenmalig, voor korte of langdurige projecten, op interim basis of met een strippenkaart. Als jij vertelt wat je nodig hebt, bied ik je een passende oplossing. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag hoe ik je kan ondersteunen en helpen.

Wat anderen over mij zeggen

Paula is professioneel, kritisch en schakelt snel. Heeft veel kennis van marketing en werkt op basis van belangrijke data (statistieken). Ik kan Paula van harte aanbevelen.

Alexandra Mes

Eigenaresse, Plantoor

Paula weet waar ze het over heeft en kan je op een laagdrempelige manier helpen je Marketing te verbeteren. Iets wat in deze tijd ontzettend belangrijk is om aan je bedrijf te kunnen bouwen. Ik heb voor jou gekozen omdat je naast een oprechte persoonlijkheid ook erg gestructureerd en helder in je communicatie bent. Je draait niet om de hete brij heen, maar benoemt dingen die er toe doen. Je durft kritisch te zijn en je hebt snel in de gaten waar de kern van het probleem zit. Binnen een paar minuten weet je de chaos is mijn hoofd helder op papier te zetten, om te buigen naar een plan van aanpak en te verwoorden in simpele stappen die ik moet zetten om mijn marketing in te richten. Naast je zakelijke professionaliteit vind ik je een warm mens, iemand die naar je luistert en iemand die buiten de kaders durf te denken.

Iris Colijn

Talent & Lifecoach voor Millenials, Iris Colijn Peptalks & Talenttraining

Paula is an outstanding Marketing Expert. I have had the pleasure of working with her for a Kids Radio Player Project with RDC, where she helped as a marketing consultant. She gave us excellent advice on our marketing strategy, helped us to create and revise marketing tools and clearly explained us how the different marketing elements work together. Paula is extremely friendly, great communicater and explains difficult concepts in a simply and clear way. It was a real pleasure to work with her and i would recommend her services to anyone. 

Büsra Kesci

Marketing Manager, Radio Data Center GmbH

Paula is iemand die je niet snel vergeet, door haar inzet, nieuwsgierigheid en honger naar groei. Dit kom je niet vaak tegen. Daarnaast is ze altijd bezig om het uiterste uit haar zelf te halen. Ze legt in een bedrijf vaak de vinger op de zere plek, want zij ziet waar het beter kan en moet. Daarom beveel ik Paula ook ten zeerste aan. Je hebt wat dat betreft echt een topper in huis.

Tibor van der Meer

Geluksbrenger, Het Gelukshuis