fbpx

Gratis e-book

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

eboek 7 geheimen van ijzersterke marketing

In dit e-book ontdek je…

waarom kant en klare succesformules, strategieën of trucs NIET werken

wat de meeste gemaakte marketingfout is onder ondernemers (zowel groot als klein)

hoe stil staan je gaat helpen succesvoller te zijn met je marketing

hoe je de leukste klanten aantrekt zonder altijd bezig te zijn met sales

hoe je jouw bedrijf en marketing vormgeeft op jouw voorwaarden

nog veel meer…

Paula Bange profielfoto

Hi, ik ben Paula

Afgestudeerd als marketeer had ik maar 1 doel voor ogen; de arbeidsmarkt op en ervaring opdoen in de praktijk! Toch ging dit niet zo makkelijk als ik dacht. Door de financiële crisis was werk niet altijd van zelfsprekend en hierdoor heb ik met regelmaat van baan moeten veranderen.  In eerste instantie voelde dit als een ‘vloek’, maar steeds meer realiseerde ik me wat voor unieke positie dit me gaf. Als ‘interimmer’ kreeg ik de kans om in een korte tijd grote impact te maken binnen een bedrijf. Daarnaast leerde dit mij organisaties en mensen snel te analyseren en snel te zien waar de kansen en bedreigingen lagen.

Fast forward 10 jaar. Inmiddels heb ik een enorme rugzak aan kennis en ervaring verzameld. Niet alleen over wat wel of niet werk op marketinggebied, maar ook over hoe belangrijk het is om vanuit pure authenticiteit je bedrijf te runnen. Ik heb namelijk met eigen ogen gezien hoe vaak het hier fout gaat. 

Eén ding is me altijd opgevallen: als mensen niet doen waar ze blij van worden en positieve energie van krijgen, dan staat alles op een onzichtbare rem. Mensen vallen dan in een rol van overleven en verliezen zo steeds beetje bij beetje een stukje van zichzelf. Ook ik ben in het verleden in deze valkuil getrapt met een lange burn-out tot gevolg.

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit gevoel en intuïtie op basis van je eigen authentieke zelf.

Met mijn bedrijf Roadly heb ik dan ook al mijn werkervaring, levenservaring en kennis samengebracht tot een unieke aanpak. Als marketing strateeg en mentor leer ik ondernemers vanuit de juiste intentie een duurzame marketingstrategie neer te zetten, passend bij jou, je bedrijf en je klant.

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

eboek 7 geheimen van ijzersterke marketing
Open chat
Toch nog een vraag?