Let’s meet

Plan hier je gratis strategie sessie

Wil jij ontdekken hoe jij vanuit jouw eigenheid vorm kan geven aan je marketing en je business? Ben jij er klaar voor om het anders te doen en wil je graag even sparren met een expert? Plan gerust een call in. Het lijkt me super leuk je te spreken en met je mee te denken!

Tijdens de sessie stelde Paula mij een aantal vragen waardoor mij duidelijk werd dat ik meer vanuit mijn gevoel mag werken. Marketing inzetten op een manier die bij mij (én mijn klanten) past. Ik ben weer helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden. 

Tanja Vos – Business Organizing Expert, &groei.nl

Tijdens het gesprek:

nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen

bespreken we waar jij momenteel tegenaan loopt in je marketing en je business en waarom dit je belemmert in het behalen van je doelen

deel ik welke kansen ik zie voor jou om vanuit je eigenheid een authentieke marketingstrategie neer te zetten waar jij en je business groeit

Voelen we een match? Dan bespreek ik graag met je hoe we kunnen gaan samenwerken.

Paula weet als geen ander subtiel de vinger op de zere plek te leggen zonder dat het vervelend aanvoelt, maar juist de energie geeft om hier gelijk mee aan de slag te gaan. Ik zeg doen dus!

Martin van Leeuwen, eigenaar & host, Villa Epikouros

Paula Bange profielfoto

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Paula.

Marketing Coach & Strateeg.

Projector, introvert, avonturier, reisverslaafd & student van het leven

Ik help je los te breken van alle goed bedoelde marketingadviezen, alle zogenaamde ‘moetjes’ en alles ‘wat hoort’ op het gebied van marketing en ondernemen. 

Ik heb me altijd verbaasd over hoe weinig ondernemers écht ondernemen op hun eigen voorwaarden terwijl dit vaak dé reden is om voor het ondernemerschap te gaan. Hiermee creëer je niet de vrijheid waar je zo naar verlangt.

Daarom vindt je me een groot deel van de tijd achter mijn laptop – met veel plezier en passie ondernemers helpen hun eigenheid te omarmen en zichzelf terug te zetten in hun kracht door trouw te blijven aan zichzelf terwijl ze een succesvolle business neerzetten. Want uit ervaring weet ik, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Ondernemers helpen hun eigenheid te omarmen is mijn kracht, hen laten zien dat ze alles mogen doen op hun eigen voorwaarden is mijn motivatie en hen helpen een succesvolle business te bouwen is mijn doel.

Plan hier je gratis strategie sessie