fbpx

interactieve audio-training

Kickstart je marketing 

in 6 stappen een ijzersterk marketingplan

Rust, focus en structuur in je marketing.

Met een marketingplan dat bij jou past.

Ontdek hoe je in 6 stappen je eigen marketingplanning creëert, op basis van jouw voorwaarden en passend bij jouw marketing- en bedrijfsdoelen. Of je nu graag meer naamsbekendheid wil, meer zichtbaarheid of meer klanten, met een duidelijk en concreet marketingplan ga jij je doelen realiseren!

Vind je weg in het oerwoud van marketing

 

Heb je geen idee waar je moet beginnen met je marketing of ben je klaar met aanrommelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In de complexe wereld van marketing kan het lastig zijn je eigen pad te vinden. Je ziet al snel door alle bomen het bos niet meer.

Je wordt overrompeld door alle mogelijkheden en meerdere marketing guru’s beloven allemaal dé ultieme succesformule te hebben waarmee je gegarandeerd klanten en omzet krijgt. Hoe verleidelijk het ook is dit te geloven, trap er niet in. Het succes van een ander is namelijk niet gegarandeerd succes voor jou. Zo werkt marketing niet.

Jij bent namelijk je unieke zelf met je eigen unieke bedrijf. Daarom wil ik je helpen op zoek te gaan naar je eigen, authentieke marketing, zodat jij vol zelfvertrouwen en focus een succes gaat maken van je bedrijf met marketing die écht bij jouw past. Kortom, ik help je je eigen weg te vinden in het oerwoud van marketing.

online training Kickstart je Marketing van marketingcoach Paula Bange

Herken jij jezelf in het volgende?

Je bent op zoek naar een authentieke manier om jezelf naar buiten te brengen en gelooft niet in een one-size-fits-all oplossing.

Je ziet door alle bomen het bos niet meer als het gaat om alle trends en marketingkanalen. Hierdoor doe je vanalles wat, of maar een heel klein beetje.

Je bent op zoek naar meer rust en structuur in je marketing, zodat je niet meer blijft aanrommelen en écht resultaat gaat boeken.

Je wilt graag meer omzet en meer klanten, maar weet niet zo goed wat je hiervoor moet doen.

Je bent je ervan bewust dat marketing een belangrijk onderdeel is van je bedrijf en wilt direct actie ondernemen.

Goed om te weten

Het maakt niet uit met welke vorm van marketing je aan de slag wilt. Of je nu aan de slag wilt met content marketing, social media marketing, SEO, SEA, eventmarketing of iets anders, het maakt niet uit! Ik vertel je niet wat ‘de juiste weg’ is, er is namelijk geen goed of fout. Ik help jou je eigen weg hierin te vinden en zorg ervoor dat jij in actie komt om je gewenste resultaten te behalen!

Inhoud van de training

Hier gaan we allemaal mee aan de slag

Je doelen bepalen

Om duidelijk te hebben naar welk resultaat je gaat toewerken, is het belangrijk om je doelen helder te hebben. Ik help je deze vast te stellen en duidelijk te formuleren.

Je budgetten vaststellen

We gaan aan de slag met het bepalen van je beschikbare middelen, zodat je weet binnen welke kaders je aan de slag kunt.

Je marketingkanalen ontdekken & marketingactiviteiten bepalen

Ik ga je helpen te ontdekken welke marketingkanalen er bij je passen en op welke manieren je deze kunt inzetten om marketingactiviteiten uit te rollen voor meer omzet en klanten.

Je marketingplanning opstellen

Nu duidelijk is wat je gaat doen, is het belangrijk om te bepalen wanneer je dingen gaat doen zodat je dit goed kunt afstemmen met je andere werkzaamheden.

Je marketingplanning uitrollen en vasthouden

Tijd voor actie! Maar hoe houdt je je motivatie vast? Ik help je op weg.

Reflecteren & analyseren

Marketing is altijd in ontwikkeling. Daarom help ik je te reflecteren zodat je doelen en gewenste resultaten blijft behalen. 

Bonussen

  • Marketingplanning template
  • Marketingkanalen checklist
  • Voorbeeldlijsten
  • 10 no-budget marketing tips
  • 5 marketingtrends van 2021
  • 7 marketing mythes ontkracht

Hi, ik ben Paula

En ik ga jou helpen!

Als marketing expert help ik al meer dan 10 jaar verschillende bedrijven in diverse branches met het neerzetten van succesvolle marketingstrategieën en marketingplannen. Eerst in loondienst, nu als zelfstandig ondernemer.

Helaas is er geen 'one size fits all' strategie of plan die je gegarandeerd succes op levert. Dit heb ik zelf met mijn eigen ogen gezien en ervaren in de afgelopen 10+ jaar. Maar als je vanuit je pure, authentieke ik gaat handelen, gebeuren er magische dingen!

Met de Kickstart je Marketing training ga je, met mijn hulp, direct aan de slag met het ontwikkelen van je eigen marketingplan. Dit marketingplan gaat je marketing structureren en  versterken waardoor je vanuit rust en zelfvertrouwen verder bouwt aan je bedrijf.

Paula Bange profielfoto

Zij gingen je al voor…

…net als vele anderen

Het is een fijn werkbare, niet te veel tijd innemende cursus, waarbij je in 6 stappen van geen kennis van marketing gaat naar een concreet plan en tijdschema t.a.v. marketing.
De cursus kan elke keer weer opnieuw gebruikt worden als je doelen veranderen. Er staan handige tips in, werkbare input en je leert je eigen valkuilen herkennen. Deze cursus is zeker een aanrader, vooral als je net als ik geen marketingmens bent omdat je concreet aan de slag gaat en geen tijd aan randzaken besteed.
Karin Ebbing

Eigenaresse Salon Carieno

Ondanks dat ik geen ondernemer ben, heb ik onlangs toch de marketing training gevolgd. Vanuit mijn functie wilde ik me graag meer verdiepen in Marketing en ontdekken hoe we voor ‘De Ruimte’ in Groningen meer klanten kunnen aantrekken en voor meer naamsbekendheid kunnen zorgen. Een van de mooiste inzichten van de training is te focussen op hetgeen ik leuk vind, waar ik energie van krijg. Daarnaast weet ik nu dat ik niet kan verwachten dat de eerste actie meteen succesvol is, dat marketing veel zaaien en later oogsten is en dat ik veerkracht en geduld nodig heb om marketing een kans te geven. Nu ik dit heb ontdekt weet ik dat dit ‘normaal’ is en dit geeft me veel rust. Ook heb ik veel andere nuttige dingen geleerd, zoals het aanbrengen van structuur door echt tijd te plannen voor marketing. Anders krijgt het niet genoeg mijn aandacht. Dus ben je op zoek naar rust en structuur in je marketing? Volg dan deze training! Ik kan hem zeker aanraden.

Rieta Lokhorst

Manager Klantteam Groningen/Hoogezand, SNS Bank & De Ruimte

Meest gestelde vragen (FAQ)

Hoe vaak start de training? Kan ik deze ook later volgen?

Jazeker! Je kan instappen wanneer je wilt, de training is altijd beschikbaar. De actieprijs is wel echt tijdelijk!

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Na je aanschaf van de training ontvang je de inhoud direct per e-mail. Je kunt dus direct aan de slag. 

Ook ontvang je na aanschaf van de online training een factuur voor je administratie. 

Hoeveel tijd kost het om de kickstart training te volgen?

Je bent ongeveer 3 tot 6 uur bezig bent met de gehele training, inclusief opdrachten. Omdat de training is opgebouwd uit verschillende modules, hoef je niet alles in 1 keer te doen als dit je even niet uitkomt.

Is 1-op-1 begeleiding onderdeel van de training?

Persoonlijke begeleiding is niet onderdeel van deze training. De training is zo ontwikkeld dat je deze geheel zelfstandig kan doorlopen. Mocht je toch graag hulp willen en met mij willen sparren over je marketingplan? Stuur me dan even een mail op paula@roadly.nl.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op paula@roadly.nl. Dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk!