marketing 1 op 1 dag

Met welk vraagstuk of marketing thema worstel jij?

Los het op tijdens een 1 op 1 dag!

Jij bent gestart met ondernemen met een doel. Je zoekt de flexibiliteit en vrijheid van het ondernemerschap, wilt een impact maken op de wereld of hebt zo’n tof product of dienst die je de wereld niet wilt onthouden.
Wat je doel ook is, het is jouw drive als ondernemer!

Toch merk je dat je vastloopt op het gebied van zichtbaarheid, het generen van leads en/of klanten, het in de markt zetten van een (nieuw) dienst of product of simpelweg gestructureerd en gefocust een (marketing)plan volgen. Bij andere ondernemers lijkt het ze met groot gemak af te gaan, terwijl jij maar blijft worstelen. Je bent klaar met maar doelloos dingen doen en bent er klaar voor om nu dingen écht goed aan te pakken.

Herken je dit?

Je stopt veel tijd, geld en energie in je bedrijf, maar toch levert het nog te weinig leads of klanten op.

Je hebt het idee dat je maar wat aanrommelt met je marketingacties. Wat zou je graag meer focus, resultaat en impact zien!

Je gelooft niet in een one-size-fits-all strategie en marketingtrucjes en bent op zoek naar een unieke, authentieke manier om jezelf en je bedrijf naar buiten te brengen.

Je bent ontzettend goed in wat je doet, maar beseft dat marketing ook een vak is waar je nog te weinig kaas van hebt gegeten.

Je hebt wel een idee wat je zou kunnen doen, maar hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

marketing 1 op 1 dag met Paula Bange

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn

Marketing hoeft niet te voelen als ‘moetje’. Ik ben ervan overtuigd dat als jij de juiste keuzes maakt, jij een authentieke flow creëert waarbij je wél resultaat bereikt en met veel plezier werkt aan je zichtbaarheid en groei van je bedrijf.
Je weet alleen nog niet hoe. En daar ga ik je bij helpen!

Door middel van een 1 op 1 dag

bedenken we een passende oplossing voor jouw specifieke situatie

leer ik jou de juiste keuzes te maken voor jouw en je bedrijf

krijg je meer plezier in het ondernemen en zie je weer mogelijkheden en kansen

maak je gebruik van mijn unieke aanpak en jarenlange ervaring

weet je wat je te doen staat om nieuwe stappen te zetten

Wat anderen zeggen over de boost sessie

Mijn wens was eigenlijk om een nieuw product in de markt te zetten en daarvoor een plan te maken. Dit idee werd eigenlijk vrij snel in de kast gezet, want door de 1 op 1 dag realiseerde ik mij dat ik alleen nog maar reactief handelde door de corona crisis en dat ik eigenlijk 1,5 jaar stil heb gezeten. (Lees: van persconferentie naar persconferentie).

Het was tijd om zelf het heft weer in eigen hand te nemen en eerst aandacht te geven aan mijn bestaande diensten en producten. Mijn oude structuur om de marketing uit te voeren was verwaterd en ergens onderin mijn brein beland.

Door deze dag werd ik wel even hard met de neus op de feiten gedrukt. Samen maakten we een plan voor alle kanalen en welke thema’s geschikt zijn voor welk kanaal. Zo werd een aanzet gegeven tot een proactief marketingplan waarbij ik per week kan uitvoeren wat we van te voren bedacht hebben.

Paula leidde me aan de hand van een stappenplan door de te nemen beslissingen en keuzes. Daarnaast heb ik nog een maand de kans gehad om al mijn vragen te stellen, zodat ik het marketingplan echt in werking kon zetten. De uitkomst van de 1 op 1 dag was dus niet een resultaat dat ik verwachtte, maar bracht mij wel weer in het nu na een pittige crisis die ook mij als ondernemer volledig in de tang had.

Omdat ik voor deze coachingsdag gebruik kon maken van een subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie ben ik wel heel blij dat ik met deze dag een stuk steviger in het zadel zit om mijn bedrijf door te laten groeien na deze crisis.

Annemieke van den Berg van Saparoea

Eigenaresse & Mede-eigenaar, Mooimiek & Verkniptstoffen.nl

Wat kan je verwachten tijdens een 1 op 1 dag?

In 1 dag gaan we deepdiven in een concreet marketing thema of -vraagstuk waar jij momenteel mee worstelt. Tijdens deze dag gaan we in de ochtend vooral inzoomen op het probleem. Waarom is dit een probleem, welke doelen wil je behalen en welke acties zijn er nodig om deze doelen te behalen? Kortom, het bepalen van een strategie en duidelijke keuzes maken!
In de middag gaan we, afhankelijk van het thema, vooral aan de slag met de uitwerking van concrete actie(s). Zo nemen we samen direct de eerste stappen, zodat jij met een goed plan en een bak vol met kennis en ideeën ook na de 1 op 1 dag grote sprongen kan maken.

Vraagstukken of marketing thema’s waar je aan zou kunnen denken:

  • Switchen van een offline naar online bedrijf
  • Het bepalen van een duidelijke marketingstrategie
  • Het neerzetten van een duidelijk contentplan
  • Het bepalen van je ideale klant of niche
  • Het bereiken van je ideale klant
  • Je naamsbekendheid vergroten
  • Het opzetten van een duidelijke social media strategie
  • Het creëren van een geautomatiseerd systeem/funnel
  • Je (persoonlijke) merk neerzetten

Heb jij een andere vraagstuk of thema? Laat het me vooral weten, want er zijn veel vraagstukken geschikt voor een 1 op 1 dag! Om allebei goed voorbereid de dag in te stappen, vul je van te voren een digitaal intake formulier in.

Ook na de 1 op 1 dag sta je er niet alleen voor. Gedurende 1 maand lang sta ik geheel tot je beschikking voor alle vragen die je naar aanleiding van deze dag misschien nog hebt.

De 1 op 1 dag zal plaatsvinden bij mij op kantoor (Rijksstraatweg 167a in Haren) of bij jou op locatie. 

Je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina en ontvangt daarna een e-mail om je 1-op-1 dag in te plannen.

marketing 1 op 1 dag met Paula Bange

Wat ga je bereiken met een 1 op 1 dag?

In 1 dag kan jij enorm veel kennis, ervaring, antwoorden én oplossingen aangereikt krijgen. Gewoon door één-op-één aan de slag te gaan met een expert over jouw vraagstuk.

Na de 1 op 1 dag:

weet jij welke concrete acties jij moet nemen om nieuwe stappen te zetten

heb je meer focus, helderheid & zelfvertrouwen in je marketing

krijg jij meer resultaat & impact uit je marketingacties

Nog even samengevat, wat krijg je?

Strategiesessie van ongeveer 2,5 uur (bv. 09.30 tot 12.00 uur)

Een welverdiende pauze met heerlijke lunch

Praktijksessie van ongeveer 2,5 uur (b.v 13.30 tot 16.00 uur)

1 maand lang ‘picking my brain’

De investering voor deze dag is 997 euro*.

* excl eventuele reiskosten á €0,19 per km

De 1 op 1 dag zal plaatsvinden bij mij op kantoor (Rijksstraatweg 167a in Haren) of bij jou op locatie.

 

Je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina en ontvangt daarna een e-mail om je 1-op-1 dag in te plannen.