marketing boost sessie

Met welke marketingvraag of -keuze worstel jij? Los het op tijdens een boost sessie.

Jij bent gestart met ondernemen met een doel. Je zoekt de flexibiliteit en vrijheid van het ondernemerschap, wilt een impact maken op de wereld of hebt zo’n tof product of dienst die je de wereld niet wilt onthouden. Wat je doel ook is, het is jouw drive als ondernemer!

Je weet dat marketing een belangrijk onderdeel is van je bedrijf om succesvol te zijn. Toch vind je het moeilijk of lastig om hier een goede invulling aan te geven. Bij andere ondernemers lijkt het ze met het grootste gemak af te gaan, terwijl jij maar blijft worstelen. Je bent klaar met maar lukraak dingen doen en bent klaar voor een nieuwe stap!

Herken je jezelf in het volgende?

Je stopt veel tijd, geld en energie in je bedrijf, maar toch levert het nog te weinig leads of klanten op.

Je hebt het idee dat je maar wat aanrommelt met je marketingacties. Wat zou je graag meer focus, resultaat en impact zien!

Je gelooft niet in een one-size-fits-all strategie en marketingtrucjes en bent op zoek naar een unieke, authentieke manier om jezelf en je bedrijf naar buiten te brengen.

Je bent ontzettend goed in wat je doet, maar beseft dat marketing ook een vak is waar je nog te weinig kaas van hebt gegeten.

Je hebt wel een idee wat je zou kunnen doen, maar hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

marketing boost sessie met paula bange

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn

Marketing hoeft niet te voelen als ‘moetje’. Ik ben ervan overtuigd dat als jij de juiste keuzes maakt, jij een authentieke flow creëert waarbij je wél resultaat bereikt en met veel plezier werkt aan je zichtbaarheid en groei van je bedrijf.
Je weet alleen nog niet hoe. En daar ga ik je bij helpen!

Door middel van een boost sessie

bedenken we een passende oplossing voor jouw specifieke situatie

leer ik jou de juiste keuzes te maken voor jouw en je bedrijf

krijg je meer plezier in het ondernemen en zie je weer mogelijkheden en kansen

maak je gebruik van mijn unieke aanpak en jarenlange ervaring

weet je wat je te doen staat om nieuwe stappen te zetten

Wat kan je verwachten tijdens

een marketing boost sessie??

Tijdens een coaching sessie gaan we dieper in op een concrete vraag waar we samen een antwoord of oplossing op gaan vinden en zal ik je handvaten geven om hiermee direct stappen te maken. We spreken elkaar via een video call.

Concrete vragen waar je aan zou kunnen denken:

  • Welke marketingkanalen kies ik?
  • Hoe haal ik meer waarde uit mijn klantrelaties?
  • Hoe kom ik in contact met mijn doelgroep?
  • Hoe zet ik content marketing in?
  • Welke sociale media ga ik inzetten?
  • In/op welke media plaats ik advertenties?
  • Hoe creëer ik een optimale klantbeleving?

Heb jij een andere vraag? Laat het me vooral weten, want er zijn superveel vragen geschikt voor een marketing boost sessie! Vooraf ontvang je van mij een kort intake formulier zodat we beide goed voorbereid de sessie instappen.

Je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina en ontvangt daarna een e-mail om je sessie in te plannen.

Wat anderen zeggen over de boost sessie

De strategiesessie die ik met jou heb gehad was super prettig! We hebben zo fijn samen kunnen sparren. Na een masterclass van jou die ik al super leerzaam vond, hoopte ik 1 op 1 nog meer van je te leren zodat ik verder kan met mijn marketing. Klanten vinden en mijn marketing bepalen vind ik erg lastig en daar heb je me erg goed bij geholpen. Ik heb weer meer ideeën hoe ik verder aan de slag kan. Je hebt me binnen no-time allerlei waardevolle tips voor gegeven waar ik mee verder kan, zoals over mijn doelgroep, mijn marketingkanalen en over hoe het zit met muziekrechten. Het lijkt allemaal zo simpel maar het is fijn om even iemand te hebben met je meedenkt. Ze geeft tijdens het gesprek aan als ze ziet en voelt dat er ergens een blokkade is die mij belemmert. Echt spot-on. Ze legt de vinger op de zere plek en geeft je een(vriendelijke) schop onder je kont om in actie te komen. Ze is lekker snel en open. Mijn dank voor deze strategie sessie! Superfijn.

Esther Goedvolk

Eigenaresse & DJ, DJ Je Moeder

Kort geleden heb ik een hele fijne marketing strategie sessie gehad met Paula. Omdat ik niet zo goed wist welke kant ik op wou, hoopte ik op een een duw in de goede richting. En dat is gebeurd.  Tijdens de sessie werd me duidelijk dat ik eigenlijk te veel wil. Samen met Paula heb ik gelijk keuzes gemaakt voor mijn strategie. Ik heb nu veel meer duidelijkheid is wat ik te doen heb. Paula vraagt door en spiegelt je waardoor ik nu betere marketingkeuzes maak. Het was een fijne sessie: ik raad ‘m aan!
Dorothea Stoeten

Groeikunstenares & natuur coach, Metdoortje

Onlangs heb ik samen met Paula mijn nieuwe aanbod besproken en gebrainstormd over mijn marketing funnel. Het is fijn om met een collega marketeer te kunnen sparren. Het gaf me nog meer zekerheid dat ik op de goede weg ben richting de volgende stap in mijn ondernemersreis. Dankjewel Paula voor je luisterend oor en waardevolle tips!

Janneke Ananias

Online Ondernemer & NLP Life/Business Coach, De Nieuwe Marketeer

Ik heb met Paula een marketing boost sessie gedaan. Voor mij kwam dit echt op het juiste moment. Ik deed alles volgens het boekje, maar zonder de gewenste resultaten. Tijdens dit gesprek stelde Paula mij een aantal vragen waardoor mij duidelijk werd dat ik meer vanuit mijn gevoel mag werken. Marketing inzetten op een manier die bij mij (én mijn klanten) past. Ik ben weer helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden en ga mijn strategie opnieuw vormgeven.

Tanja Vos

Business Organizing Expert, &groei

Een boost sessie met Paula geeft direct energie. Daarnaast houdt ze strak maar ontspannen de regie op het gesprek om de doelen van het gesprek te realiseren. En ze weet als geen ander subtiel de vinger op de zere plek te leggen zonder dat het vervelend aanvoelt, maar juist de energie geeft om dit zelf gelijk te willen aanpakken. Ik zeg doen dus!

Martin van Leeuwen

Gastheer, Villa Epikouros

marketing boost sessie met paula bange

Wat ga je bereiken met een marketing boost sessie?

Tijdens deze coaching sessie krijg jij enorm veel kennis, ervaring, antwoorden én oplossingen aangereikt. Gewoon door één-op-één aan de slag te gaan met een expert.

Na de boost sessie:

weet jij hoe jij je kunt onderscheiden van de concurrent

weet jij welke concrete acties jij moet nemen om nieuwe stappen te zetten

heb je meer focus, helderheid & zelfvertrouwen in je marketing

krijg jij meer resultaat & impact uit je marketingacties

Je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina en ontvangt daarna een e-mail om je sessie in te plannen.

*excl btw