fbpx

marketing boost Traject

Het Marketing Boost Traject is een persoonlijk marketing coaching traject voor ondernemers die next level willen en vanuit focus en structuur willen werken aan hun marketing.

Tijdens dit traject gaan we samen intensief aan de slag. Ik coach, daag je uit, help en leer jou hoe je de fundering legt voor je bedrijf met een authentieke, duurzame marketingstrategie.

Herken jij jezelf in het volgende?

Je voelt je soms overwhelmed door alle marketing mogelijkheden en ziet hierdoor soms door alle bomen het bos niet meer. 

Je gelooft niet in een one-size-fits-all strategie en marketingtrucjes en bent op zoek naar een unieke, authentieke manier om jezelf en je bedrijf naar buiten te brengen.

Je hebt wel een idee wat je zou kunnen doen, maar hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Je hebt al vanalles geprobeerd, maar er mist structuur, focus en een goede basis.

Je beseft hoe belangrijk marketing is als onderdeel van je ondernemerschap en je bedrijf en wilt hierin groeien.

Je zoekt iemand met kennis en ervaring die jou op een simpele en praktische manier helpt bij het vormgeven van je eigen, unieke marketingstrategie.

marketing boost sessie met paula bange

Dit krijg je tijdens het intensieve traject

Twee wekelijkse coaching sessies

Door middel van de coaching sessies gaan we stap voor stap aan de slag met jouw marketing en doelen. De inhoud van deze sessies bepalen we aan de hand van het kennismakingsgesprek en een intakegesprek (indien nodig). De sessies vinden plaats via Zoom.

'Picking my brain' en support

Gedurende het gehele traject sta ik voor je klaar via email of WhatsApp als sparringpartner voor al je vragen, ideeën en struggles. Ik ben jouw vraagbaak en cheerleader, zodat je er niet alleen voor staat.

Gepersonaliseerde opdrachten, oefeningen en trainingen (waar nodig)

Ik pas alle opdrachten, oefeningen en eventuele trainingen volledig aan bij jouw doel van het coachingstraject. Geen one-size-fits all dus.

Inhoudelijke feedback

Inhoudelijke feedback op alles wat je gedurende het traject creeërt of maakt. Denk aan teksten, , nieuwe webpagina’s, social media posts, e-books, funnels of waar je dan ook maar graag feedback op wilt ontvangen.

Optioneel: VIP-dag t.w.v 997 euro

Eén hele dag gaan we samen AAN je bedrijf werken. Deze dag plannen we in overleg online of offline.

Optioneel: toegang tot mijn online trainingen

Waaronder de Kickstart je Marketing training t.w.v 147 euro

Voel jij dat dit het traject is dat jij nodig hebt?

Zij gingen je al voor…

We had been developing our technology for 5 years before we approached Paula for help with developing a marketing strategy. I’ve been working with her for 3 months now and she has been extremely helpful in bringing clarity to our marketing message and strategy. We no longer struggle with articulating our scalable idea to customers and investors and I’m excited to continue working with her to learn how to automate our sales process.

Tanya Colonna

CEO & Founder, Oro Muscles BV

Paula Bange

Wat levert het je op?

Dit traject is perfect voor (startende) ondernemers die nu in actie willen komen en klaar zijn om serieuze stappen te zetten.

Door samen aan de slag te gaan…. 

ontdek jij je eigen, unieke marketingstrategie waardoor jij weer plezier krijgt in je marketing én meer vrijheid ervaart in het ondernemerschap

vergroot jij je marketingkennis en skills waardoor je met meer zelfvertrouwen groeit als ondernemer

heb jij een ijzersterk productaanbod waardoor klanten naar jou terug blijven komen voor meer

krijg jij meer resultaat uit je marketingacties, omdat je beter begrijpt hoe marketing werkt en weet hoe je dit op een slimme manier inzet

durf jij zonder aarzelen te verkopen, want jij voelt nog dieper wat je missie is en dat sales helemaal niet eng is

heb jij een stevige fundering voor je bedrijf, voor nu én in de toekomst, zodat je niet meer blijft aanrommelen en vrijheid creëert voor jezelf

bouw je aan een bedrijf dat jouw faciliteert in het uitkomen van je dromen

heb jij meer focus, helderheid & zelfvertrouwen in je marketing waardoor je niet meer afhankelijk bent van zogenaamde one-size-fits-all strategieën

Je geeft jezelf en je bedrijf een enorme boost waar je je de rest van je (ondernemers)leven wat aan zult hebben.

Wie gaat jou coachen…

Hi, ik ben Paula

Als in Zuid Afrika geboren Hollander heb ik altijd het gevoel gehad anders te zijn dan anderen.  Door de jaren heen maakte ik meerdere malen ongebruikelijke keuzes en wilde ik niet altijd het gebruikelijke pad volgen, zoals dat ons standaard wordt voorgeschoteld. Na meer dan 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als marketing strateeg en een eye-opening wereldreis, zag ik dan ook mijn kans om opnieuw een ander pad op te gaan; het pad van ondernemerschap.

Met een mega rugtas aan kennis en ervaring zag ik de gelegenheid om mijn eigen draai te geven aan het ondernemerschap door ondernemers te helpen terug te zetten in hun eigen kracht door ze te helpen trouw te blijven aan zichzelf terwijl ze een succesvolle business neerzetten. Want uit ervaring weet ik, dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als rationele denker houd ik ervan om dingen concreet en praktisch te maken. Tegelijkertijd weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om keuzes te maken vanuit je hart. Daarom wil ik jou op een praktische én intuïtieve manier helpen je eigen weg te ontdekken in wat ik het oerwoud van marketing noem.

We kijken zowel vanuit een commerciële als emotionele kant naar je bedrijf en gaan aan de slag met díe dingen die jij nodig hebt om een succesvolle business neer te zetten die jou faciliteert in jouw droomleven. 

Ben jij, net zoals ik, een ambitieuze ondernemer die een bedrijf wil runnen op je eigen voorwaarden en hierbij sturing nodig heeft? Dan vind je het vast fijn om even te bellen en kennis te maken. 

Paula Bange profielfoto

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Marketing Boost Traject geschikt?

Het traject is voor iedere ondernemer die de ambitie heeft om te groeien en serieus aan de slag wil met marketing. De coaching is persoonlijk en pas ik aan op de fase waarin jij nu zit. Dus of je nu startende bent of al een tijdje ondernemer, het Marketing Boost Traject is voor jou!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in termijnen van 3 of 6 maanden betalen, afhankelijk van het gekozen traject. Bij het 3 maanden traject is het maandbedrag € 665,- of € 917,- excl btw. Bij het 6 maanden traject is het maandbedrag € 875,- ex btw.

Wanneer kan ik starten?

Is er na onze kennismaking een match? Dan bepalen we samen de startdatum. Dit is meestal binnen 2 weken na onze kennismaking. 

Hoe lang krijg ik toegang tot de online trainingen?

Je krijgt net zo lang toegang tot de training dan als je de training los zou kopen. Bij de Kickstart je Marketing training krijg je onbeperkt toegang.