fbpx

marketing boost Traject

vanuit rust, focus en structuur groeien en ondernemen met 1 op 1 coaching

Het Marketing Boost Traject is een persoonlijk marketing coaching traject voor ondernemers die next level willen en vanuit focus en structuur willen werken aan hun marketing.

Tijdens dit 3 maanden traject gaan we samen intensief aan de slag. Ik coach, daag je uit, help en leer jou hoe je de fundering legt voor je bedrijf met een authentieke, duurzame marketingstrategie.

Herken jij jezelf in het volgende?

Je voelt je soms overwhelmed door alle marketing mogelijkheden en ziet hierdoor soms door alle bomen het bos niet meer. 

Je gelooft niet in een one-size-fits-all strategie en marketingtrucjes en bent op zoek naar een unieke, authentieke manier om jezelf en je bedrijf naar buiten te brengen.

Je hebt wel een idee wat je zou kunnen doen, maar hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Je hebt al vanalles geprobeerd, maar er mist structuur, focus en een goede basis.

Je beseft hoe belangrijk marketing is als onderdeel van je ondernemerschap en je bedrijf en wilt hierin groeien.

Je zoekt iemand met kennis en ervaring die jou op een simpele en praktische manier helpt bij het vormgeven van je eigen, unieke marketingstrategie.

marketing boost sessie met paula bange

Ben jij klaar voor verandering?

Marketing hoeft niet te voelen als ‘moetje’. Ik ben ervan overtuigd dat als jij de juiste keuzes maakt en vanuit de juiste intenties handelt, jij een authentieke flow creëert waarbij jij je doelen bereikt en met veel plezier werkt aan je zichtbaarheid en groei van je bedrijf. Je weet alleen nog niet hoe. Daar ga ik je bij helpen!

Dit krijg je 

6 coaching sessies van 1,5 uur

Door middel van 6 coaching sessies gaan we stap voor stap aan de slag met jouw marketing en doelen. De inhoud van deze sessies bepalen we aan de hand van het kennismakingsgesprek en een intakegesprek (indien nodig). De sessies zullen om de 2 weken plaatsvinden via zoom. 

3 maand 'picking my brain'

Gedurende het traject ben ik altijd bereikbaar via email of whatsapp als sparringspartner voor al je vragen, ideeën en struggles. 

Gepersonaliseerde opdrachten, oefeningen en trainingen (waar nodig)

Afhankelijk van de strekking van het coaching traject krijg je van mij bijpassende trainingen met bijbehorende opdrachten en oefeningen. 

Inhoudelijke feedback

Inhoudelijke feedback op alles wat je gedurende het traject creeërt of maakt. Denk aan teksten, social media posts, e-books, funnels of waar je dan ook maar graag feedback op wilt ontvangen.

BONUS: toegang tot mijn online trainingen

Waaronder de Kickstart je Marketing training.

De investering voor het Marketing Boost Traject is € 1500,- excl btw. Het mag ook in 3 termijnen van € 583,- worden betaald.

Voel jij dat dit het traject is dat jij nodig hebt?

online training Kickstart je Marketing van marketingcoach Paula Bange

Wat levert het je op?

Dit traject is perfect voor (startende) ondernemers die nu in actie willen komen en klaar zijn om serieuze stappen te zetten.

Door samen aan de slag te gaan…. 

ontdek jij je eigen, unieke marketingstrategie

vergroot jij je marketingkennis en skills om als ondernemer te blijven groeien

creëren we meer focus, helderheid & zelfvertrouwen in je marketing waardoor je niet meer afhankelijk bent van zogenaamde one-size-fits-all strategieën

krijg jij meer resultaat & impact uit je marketingacties

creëren we een stevige fundering voor je bedrijf, voor nu én in de toekomst

Je geeft jezelf en je bedrijf een enorme boost waar je je de rest van je (ondernemers)leven wat aan zult hebben.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Marketing Boost Traject geschikt?

Het traject is voor iedere ondernemer die de ambitie heeft om te groeien en aan de slag wil met marketing. De coaching is persoonlijk en pas ik aan op de fase waarin jij nu zit. Dus of je nu startende bent of al een tijdje ondernemer, het Marketing Boost Traject is voor jou!

Wat is de investering?

Op dit moment is de investering voor dit traject € 1500,- excl btw bij betaling in één keer. Je krijgt hiermee 250 euro korting op het traject. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 3 termijnen van € 583,- excl btw per maand betalen.

Wanneer kan ik starten?

Is er na onze kennismaking een match? Dan bepalen we samen de startdatum. Dit is meestal ongeveer 2 weken na onze kennismaking. 

Hoe lang krijg ik toegang tot de online trainingen?

Je krijgt net zo lang toegang tot de training dan als je de training los zou kopen. Bij de Kickstart je Marketing training krijg je onbeperkt toegang.