Jouw Marketing Roadmap Checklist

8 bewezen fundamentals voor een succesvolle, unieke marketingstrategie

Ontvang mijn beste inzichten in een duidelijke checklist die jou helpt een ijzersterke fundering neer te zetten voor een marketingstrategie die jou zowel resultaat als energie oplevert.

Deze Marketing Roadmap Checklist is voor jou als je klaar bent met alle one size fits all methodes en nu echt op jouw voorwaarden wilt gaan ondernemen. Je bent op zoek naar een manier om vorm te geven aan je marketing vanuit jouw eigenheid, maar weet niet zo goed hoe je hier de juiste fundering voor legt. 

Met de Marketing Roadmap Checklist leer ik je:

  • welke 8 elementen van essentieel belang zijn voor een succesvolle, unieke marketingstrategie
  • aan welke knoppen jij mag draaien om een goede marketingfundering te bouwen
  • met welke belemmeringen en gedachten jij jezelf nog saboteert in je eigen succes
  • hoe je jouw bedrijf en marketing vormgeeft op jouw voorwaarden
  • hoe alles samenkomt in een concreet actieplan

Na het downloaden ontvang je nog een aantal mails van me ontvangen met gratis tips en inspiratie waar je je elk moment voor kunt uitschrijven. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

Hi!

Ik ben Paula.

Marketing Coach & Strateeg

Als marketing expert combineer ik (marketing) psychologie, marketing technieken, jarenlange kennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling en visie, zodat jij je authentieke marketing strategie ontdekt waarmee je vanuit 100% alignment onderneemt en je bedrijf succesvol op de kaart zet.

Ik heb me altijd verbaasd over hoe weinig ondernemers écht ondernemen op hun eigen voorwaarden terwijl dit vaak dé reden is om voor het ondernemerschap te gaan.

Als ondernemer streef je naar vrijheid, terwijl je eigenlijk verstrikt bent geraakt in goed bedoelde adviezen en dingen die zogenaamd ‘horen’ of ‘moeten’. 

Het is tijd om hiervan los te breken en te vertrouwen op je eigen kracht en authenticiteit. Jouw eigenheid. 

En ik ga je daarbij helpen!

Paula Bange profielfoto

* woont momenteel in: Groningen