hi, ik ben Paula

marketing mentor en strateeg, multi-passionate & avonturier

In het kort over mij

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit vertrouwen en op basis van zijn of haar authentieke zelf. Kortom, je eigen pad durven volgen, óók als die afwijkt van ‘de norm’. 

Als marketing mentor en strateeg is het dan ook mijn missie om ambitieuze (startende) ondernemers te helpen hun missie en dromen na te jagen door ze te helpen een authentieke, duurzame en toekomstbestendige marketingstrategie neer te zetten. Dit doe ik vanuit mijn 3 pijlers: bewustwording, strategie en actie. 

Marketing expert Paula Bange
Paula Bange profielfoto

Mijn verhaal in het kort

Als Marketing Coach kan je (bijna) alles vertellen over de wonderlijke wereld van marketing en hoe je een succesvolle marketingstrategie inzet voor je bedrijf of merk.

Tijdens mijn 10+ jaar als (Online) Marketeer en Marketing Manager bij diverse organisaties en marketingbureaus heb ik een enorme rugzak aan kennis en ervaring verzameld. Niet alleen over wat wel of niet werkt op marketinggebied, maar ook over hoe belangrijk het is om dichtbij je eigen kernwaarden en gevoel te blijven. Ik heb namelijk met eigen ogen gezien hoe vaak het hier fout gaat en hoe ondernemers zichzelf hierdoor tegenwerken in hun eigen succes.

De afgelopen jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met het adviseren en ondersteunen van ondernemers in het creëren en implementeren van succesvolle marketingstrategieën. Als marketing generalist heb ik een brede kijk op marketing en kijk ik vanuit een helikopterview naar hoe jij je business next level kan brengen.

Ik gun jou een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waarmee je voldoende geld verdient terwijl je ook impact maakt en geen slaaf (meer) bent van je eigen bedrijf. Een bedrijf waarvan je geniet omdat het je financiële én mentale vrijheid geeft.

Daarom help ik ambitieuze (startende) ondernemers bij het ontdekken en implementeren van een authentieke marketingstrategie. Een strategie die 100% past bij jou als ondernemer en de doelen die je wilt realiseren, maar ook een beetje out of your comfortzone ligt. 

Met mijn bedrijf Roadly Marketing heb ik dan ook al mijn werkervaring, levenservaring en kennis samengebracht  tot een unieke aanpak om jou, als persoon en ondernemer, te helpen een succesvolle marketing-strategie te ontwikkelen waarmee jij je business én jezelf naar een next level brengt.

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat…

ik ben geboren in Welkom, Zuid Afrika. Een fantastische naam voor een geboorteplaats al zeg ik het zelf. Afrika heeft dan ook altijd een speciaal plekje in mijn hart.

ik op 20-jarige leeftijd ben afgestudeerd met een HBO diploma. Ja, ik was een snelle en redelijk ijverige student 😉

ik samen met mijn vriend 1,5 jaar op wereldreis ben geweest waarin we 5 continenten hebben gezocht.

ik enorm blij word van dieren. Vroeger als kind was ik lid van het WNF en tot voorkort was ik vrijwilliger bij het dierenasiel.

ik gek ben op fotografie en dit het liefst in de natuur of op reis. 

mijn motto op dit moment ‘Life begins at the end of your comfortzone’ is.

ik reizen één van de meest fantastische dingen vind om te doen; onderweg zijn, nieuwe culturen ontdekken, genieten van prachtige natuur. Hier mag je me dus ook altijd voor wakker maken.

je mij ook mag wakker maken voor sushi of (Zuid-Afrikaanse) biltong.

ik naast Zuid Afrika en Nederland, ook heb gewoond in Engeland en Nieuw Zeeland.

ik samen met mijn vriend 8 maanden op 4 m2 heb gewoond in een busje. Een echte relatie test 😉

Lotte van What’s Your Story schreef begin 2020 een bijzonder portret over mij. In deze periode zat ik midden in een omslagpunt met mijn bedrijf. Ik was bezig om opnieuw mijn plek in de Nederlandse maatschappij te vinden na een fantastische wereldreis en ervaringen uit het verleden opnieuw een plekje en betekenis te geven. Kortom, een best wel turbulente fase van zelfontwikkeling, verwerking én herontdekking waar Lotte een heel mooi verhaal van heeft weten te maken. Door dit verhaal met je te delen hoop ik je te inspireren met mijn persoonlijke reis en ontdek je meer over het gezicht achter Roadly Marketing. Nieuwsgierig? Lees hem hieronder.

Wat kan je verwachten als je met mij samenwerkt

Een open-minded sparringspartner; ik probeer altijd buiten de standaard kaders te denken

Een gesprekspartner die écht luistert en doorvraagt

Een kritische blik om je wakker te schudden en op scherp te zetten

Gezelligheid, plezier en vertrouwen

Altijd een eerlijk en helder antwoord; ik draai niet om de hete brei heen

Transparantie, helderheid en duidelijke afspraken

Een gelijkwaardige samenwerking van mens tot mens

Ik werk niet met kant & klare formules

Bedrijven waar ik o.a. voor heb gewerkt

portfolio