hi, ik ben Paula

marketing coach en strateeg

 

Projector, introvert, avonturier, reisverslaafd & student van het leven

Mijn missie

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit vertrouwen en op basis van zijn of haar authentieke zelf. Kortom, je eigen pad durven volgen, óók als die afwijkt van ‘de norm’. 

Als marketing coach en strateeg is het dan ook mijn missie om ondernemers te helpen hun authentieke marketing strategie te creëren én te implementeren zodat zij vanuit hun eigen kracht weer durven te vertrouwen op zichzelf én hun authenticiteit, zodat hun business groeit en hen faciliteert in hun droomleven. 

Marketing expert Paula Bange
Paula Bange profielfoto

Hi, it’s me

Paula

Lange tijd deed ik er alles aan om aan de welbekende verwachtingen te voldoen: studeren, carrière maken, huisje, boompje, beestje. Je kent het wel. Jarenlang heb ik gevochten om aan dat plaatje te voldoen, maar keer op keer leek het me niet gegund. Totdat ik tijdens een onvergetelijke wereldreis ineens besefte voor wie ik dat eigenlijk deed. Niet voor mezelf. Sindsdien focus ik me op het ontdekken en leven van mijn eigen pad in alles wat ik doe. En dat gun ik jou ook! 

Als een in Zuid Afrika geboren Hollander heb ik altijd het gevoel gehad anders te zijn dan anderen. Door de jaren heen maakte ik meerdere malen ongebruikelijke keuzes en wilde ik niet altijd het gebruikelijke pad volgen, zoals dat ons standaard wordt voorgeschoteld. Na meer dan 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als marketing strateeg en een eye-opening wereldreis, zag ik dan ook mijn kans om opnieuw een ander pad op te gaan; het pad van ondernemerschap.

Met een mega rugtas aan kennis en ervaring zag ik de gelegenheid om mijn eigen draai te geven aan het ondernemerschap door ondernemers te helpen terug te zetten in hun eigen kracht door ze te helpen trouw te blijven aan zichzelf terwijl ze een succesvolle business neerzetten. Want uit ervaring weet ik, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Wat heeft dit te maken met marketing? 

Sinds een aantal jaar verbaas ik me over hoe weinig ondernemers écht ondernemen op hun eigen voorwaarden.  Terwijl dit vaak dé reden is om te kiezen voor het ondernemerschap. Ondernemen is populairder dan ooit en zien we als heilige graal om meer vrijheid te ervaren. In het nastreven van succes in het ondernemerschap zijn we verstrikt geraakt in goed bedoelde adviezen en dingen die zogenaamd ‘horen’ of ‘moeten’. En dit zie ik des te meer terug in de marketing. Marketing is namelijk een vak die je als ondernemer niet standaard beheerst.  

Als je het internet mag geloven lijkt alles dé strategie te zijn voor een succesvolle business: e-mail funnels, affiliate marketing, blogs schrijven, social media, adverteren, webinars geven, reels en stories op Instagram, netwerken, weggevers maken, een community neerzetten, spot on branding, ‘high-end’ ondernemen, en ga zo maar even door. 

Tijdens mijn jarenlange ervaring als Marketeer bij tientallen organisaties en marketingbureaus heb ik 1 ding geleerd: echt succes, in welke vorm dan ook, valt of staat met persoonlijk leiderschap & zelfkennis. 

Daarom wil ik je helpen los te breken van alle ‘moetjes’ en wat zogenaamd hoort. Het is tijd om te vertrouwen op je eigen kracht, kwaliteiten en eigenheid en te kiezen voor je eigen pad. Kortom, het is tijd om je eigen weg te vinden én te ownen; in je leven, in je business én in het oerwoud van marketing. Dát is de weg naar succes en vrijheid. En dat is voor iedereen anders. 

Als ervaren Marketeer kan je ik (bijna) alles vertellen over de wonderlijke wereld van marketing & business, en hoe je een succesvolle marketingstrategie inzet voor je bedrijf of merk. Met meer dan 12 jaar ervaring heb ik een enorme rugzak aan kennis en ervaring verzameld. Niet alleen over wat wel of niet werkt op marketinggebied, maar ook over hoe belangrijk het is om dichtbij je eigen kernwaarden en gevoel te blijven. Ik heb namelijk met eigen ogen gezien hoe vaak het hier fout gaat en hoe ondernemers zichzelf hierdoor tegenwerken in hun eigen succes en resultaten.

Al deze kennis en ervaring wil ik met je delen, door jou te helpen als coach. Een coach die je helpt te ontdekken welke strategie 100% past bij jou als ondernemer, je leven en je doelen.

“Because life’s too short to be ordinary.”

Get to know me even better

Nog een paar random feitjes over mij…

Ik ben geboren in Zuid Afrika. Afrika heeft dan ook altijd een speciaal plekje in mijn hart. Verder ben ik echt een rasechte Hollander 😉

Naast Zuid Afrika en Nederland, heb ik gewoond in Engeland en Nieuw Zeeland.

Samen met mijn vriend ben ik 1,5 jaar op wereldreis geweest waarin we 5 continenten hebben gezocht.

Reizen en me laten verwonderen maakt mij intens gelukkig. Niet alleen door de natuur, maar ook door verschillende culturen en bijzondere verhalen van mensen. 

Ik ben gek op reis- en natuurfotografie. Ik gun mezelf alleen vaak niet de tijd om er met de camera op uit te gaan. innocent

Je mag mij altijd wakker maken sushi, Zuid-Afrikaans biltong of een mooie zonsondergang. 

 

 

Verdere heb ik een hekel aan:

afzakkende broeken en opkruipende t-shirts

regen

kortzichtigheid & oppervlakkigheid

reclame in bushokjes, op tv, radio, in de brievenbus en in van die irritante pop-ups

Herkenbaar? Dan vind ik je nu al leuk!

Let’s work together

Wat kan je verwachten als je met mij samenwerkt?

Als rationele denker houd ik ervan om dingen concreet en praktisch te maken. Tegelijkertijd weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om keuzes te maken vanuit je hart. Daarom wil ik jou op een praktische en intuïtieve manier helpen je eigen weg te ontdekken in het oerwoud van marketing.

Ik kijk met je naar zowel de commerciële als emotionele kant van je bedrijf en ga aan de slag met die dingen die jij nodig hebt om je eigen pad en strategie te ontdekken, omarmen én implementeren.

Verder kan je dit van mij verwachten:

  • een open-minded sparringpartner; geen idee, verhaal of suggestie is mij te gek
  • een gesprekspartner die écht luistert en doorvraagt
  • kritische vragen om je wakker te schudden en op scherp te zetten
  • altijd een eerlijk en helder antwoord; ik draai niet om de hete brei heen
  • mijn volledige aandacht en commitment 
  • transparantie, helderheid en duidelijke afspraken
  • een gelijkwaardige samenwerking van mens tot mens
  • en zeker niet onbelangrijk; gezelligheid, plezier en vertrouwen 

Ben jij klaar om je eigen pad te bewandelen en je eigenheid te omarmen in je marketing én business?