fbpx

hi, ik ben Paula

marketing mentor en strateeg, multi-passionate & avonturier

Over Paula

Het is mijn missie om creatieve en slimme ondernemers te helpen hun missie en dromen na te jagen. Dit doe ik door ze te helpen een op maat gemaakte & ijzersterke marketingstrategie neer te zetten die werkt én past bij ondernemer, bedrijf én klant.

Ik leer ze op een simpele manier vanuit gevoel en intuïtie te ondernemen en keuzes te maken. Daarnaast help ik mijn klanten zowel op strategisch als uitvoerend vlak zodat ze concreet, met een plan van aanpak én focus direct stappen kunnen maken om hun missie en dromen te realiseren.

Marketing expert Paula Bange

Lotte van What’s Your Story schreef begin 2020 een bijzonder portret over mij. In deze periode zat ik midden in een omslagpunt met mijn bedrijf, was ik bezig om opnieuw mijn plek in de nederlandse maatschappij te vinden na een fanatastische wereldreis en ervaringen uit het verleden opnieuw een plekje en betekenis te geven. Kortom, een best wel turbulente fase van zelfontwikkeling én herontdekking waar Lotte een heel mooi verhaal van heeft weten te maken. Nieuwsgierig? Lees hem hieronder.

Wat je kan verwachten als je met mij samenwerkt

Een open-minded sparringspartner; ik probeer altijd buiten de kaders te denken

Een gesprekspartner die echt luistert én doorvraagt

Een kritische blik om je op scherp te zetten

Gezelligheid, plezier en vertrouwen

Altijd een eerlijk en helder antwoord; ik draai niet om de hete brei heen

Transparantie en duidelijke afspraken

Een gelijkwaardige samenwerking van mens tot mens

Paula Bange profielfoto

Mijn visie

Afgestudeerd als marketeer had ik maar 1 doel voor ogen; de arbeidsmarkt op en ervaring opdoen in de praktijk! Toch ging dit niet zo makkelijk als ik dacht. Door de financiële crisis was werk niet altijd van zelfsprekend en hierdoor heb ik met regelmaat van baan moeten veranderen.  In eerste instantie voelde dit als een ‘vloek’, maar steeds meer realiseerde ik me wat voor unieke positie dit me gaf. Als ‘interimmer’ kreeg ik de kans om in een korte tijd grote impact te maken binnen een bedrijf. Daarnaast leerde dit mij organisaties en mensen snel te analyseren en snel te zien waar de kansen en bedreigingen lagen.

Fast forward 10 jaar. Inmiddels heb ik een enorme rugzak aan kennis en ervaring verzameld. Niet alleen over wat wel of niet werk op marketinggebied, maar ook over hoe belangrijk het is om vanuit pure authenticiteit je bedrijf te runnen. Ik heb namelijk met eigen ogen gezien hoe vaak het hier fout gaat. 

Eén ding is me altijd opgevallen: als mensen niet doen waar ze blij van worden en positieve energie van krijgen, dan staat alles op een onzichtbare rem. Mensen vallen dan in een rol van overleven en verliezen zo steeds beetje bij beetje een stukje van zichzelf. Ook ik ben in het verleden in deze valkuil getrapt met een lange burn-out tot gevolg.

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit gevoel en intuïtie op basis van je eigen authentieke zelf.

Met mijn bedrijf Roadly heb ik dan ook al mijn werkervaring, levenservaring en kennis samengebracht tot een unieke aanpak. Als marketing strateeg en mentor leer ik ondernemers vanuit de juiste intentie een duurzame marketingstrategie neer te zetten, passend bij jou, je bedrijf en je klant.

10 feitjes over mij op een rij

Geboren in Welkom, Zuid Afrika. Een fantastische naam voor een geboorteplaats toch?

Afgestudeerd met HBO diploma op 20-jarige leeftijd.

Samen met mijn vriend ben ik 1,5 jaar op wereldreis geweest. 

Ik word enorm blij van dieren. Vroeger als kind was ik lid van het WNF en tot voorkort was ik vrijwilliger bij het dierenasiel.

Ik ben gek op fotografie en doe dit het liefst in de natuur of op reis.

Mijn motto is momenteel: ‘Life begins at the end of your comfortzone’.

Ik vind reizen één van de meest fantastische dingen om te doen. Hier mag je me dus ook altijd voor wakker maken.

Je mag mij ook wakker maken voor sushi of biltong.

Naast Zuid Afrika en Nederland, heb ik ook gewoond in Engeland en Nieuw Zeeland.

Ik heb samen met mijn vriend 8 maanden op 4 m2 gewoond in een busje.

Bedrijven waar ik o.a. voor heb gewerkt

portfolio
Open chat
Toch nog een vraag?