jouw

Virtual assistant & consultant

in

Marketing & business

Hoi! Ik ben Paula en help je graag met je bedrijf wanneer je het nodig hebt, als je persoonlijke virtuele assistent & consultant. 

Misschien heb je een paar extra handen nodig voor een project, een sparringpartner voor het bedenken van nieuwe strategieën of iemand die de dingen doet die je niet kunt of liever niet zelf doet. Wat je ook nodig hebt, ik ben hier om je te helpen, zodat jij de dingen kunt doen die je leuk vindt en het beste doet!

“DO WHAT YOU DO BEST, OUTSOURCE THE REST”

Wie ben ik?

Als marketing en business professional ondersteun ik slimme en creatieve ondernemers en organisaties, terwijl ik locatie-onafhankelijk werk. Na meer dan 10 jaar in verschillende bedrijven en branches te hebben gewerkt, heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten om mijn brede scala aan kennis en ervaring aan te bieden aan ondernemers die meer waarde, tijd en groei willen creëren in en voor hun bedrijf.

Als virtuele assistent, ook bekend als VA of digitale assistent, bied ik een flexibele schil in en rond je bedrijf, zonder de last van het regelen van een werkplek of gebonden te zijn aan een contract. Werken met een virtuele assistent helpt je effectiever te zijn en kan zeer waardevol zijn wanneer je niet de tijd, de juiste vaardigheden of kennis hebt, of bepaalde dingen binnen je bedrijf gedaan wilt krijgen.

Of je nu je merk probeert te (her)definiëren, je zichtbaarheid wilt vergroten, de klantenservice wilt verbeteren of gewoon een paar extra handen nodig heeft om dingen voor elkaar te krijgen; ik ben er om je werk uit handen te nemen zodat jij je als ondernemer kunt concentreren op de dingen waar je het meest van houdt en de beste in bent.

Wil je meer over me weten? Check dan mijn Linkedin voor meer informatie over mijn eerdere werkervaringen of volg me op Facebook of Instagram.

Ben je nog niet zeker of je iemand zoals mij kan gebruiken in je organisatie?Laten we dan even bellen (+31639865367) of stuur me een e-mail met je vraag. Ik leg je graag uit wat ik eventueel voor je zou kunnen doen zodat we iets mooi samen kunnen beginnen!

SERVICES

Mijn (virtuele) diensten heb ik onderverdeeld  in 3 categorieën: Digitale communicatie, Marketing Management en Project Management.

Mocht je hulp nodig hebben bij iets wat niet in de onderstaande lijst voorkomt, vraag me dan gerust of ik dat voor je kan uitvoeren! Mocht ik je toch niet kunnen helpen, dan kan ik je hoogstwaarschijnlijk doorverwijzen naar iemand die dit wél kan. 

Digitale Communicatie

Social Media Management

Email Marketing

Website onderhoud/beheer

Customer Support / Service via email & chat

Proeflezen & editing

Blogs & artikelen schrijven

Vertalingen (English  Dutch)

Marketing Management

Online én offline marketing

(Digitale) Marketing Strategie

SEO

Brand Development & Strategie

Visuele Identiteit

Foto-editing

Content Marketing

Internet Research

Online Adverteren 

Google Analytics / data analytics

Project Management

Updaten CRM systeem

Deadline & Budget management

Communicatie

Taakbeheer

Reminder Service

Data-entry

“MASTER YOUR STRENGTH , OUTSOURCE YOUR WEAKNESSESS”

wat mensen over mij zeggen

Paula is a hard working person with a clear vision of what she wants to accomplish for or within a company. She is quite resourceful in putting your company in the market and making sure you do not miss any good PR opportunities. Next to her professional qualities, she is a wonderful person, in for laugh and nice to work with! 

Steven Bosch

Machine Learning Engineer, Target Holding

Paula is een enthousiaste marketingdame. Ze is een allround professional met oog voor detail. Klantgerichtheid staat hoog bij haar in het vaandel. Ze denkt graag mee met klanten en bewaakt de planning én het budget.

Angelique Kalverda

Marketing & Communicatie, Marketing Menu

Paula is een marketeer pur sang. Met succes regisseert, creëert en serveert zij unieke content voor diverse klanten. Ze laat diverse klanten vlammen op bijvoorbeeld social media. Ook e-mailmarketing is een bekende tak van sport voor Paula, die precies weet welke content voor conversie zorgt.

Met volledige scherpte signaleert ze relevante ontwikkelingen in de branche en adviseert ze onze klanten welke stappen zij het beste kunnen ondernemen. Het is ontzettend fijn om een energiek en standvastig persoon als Paula in de organisatie te hebben.

Dion van der Vaart

Management Consultant, Parbat

Paula was extremely professional, hard working and proactive during the time I worked with her at Wimbledon School of English. She was extremely good with clients and also took initiative in projects she was involved in. She seemed very well suited to a demanding international environment.

Fiona Dunlop

Academic Director, Wimbledon School of English

I worked as Operations Manager at the National Customer Contact Center for IKEA NL and had the pleasure to have Paula as colleague. Paula was a highly professional specialist in Complaint handling and worked in a detailed level to solve all different complaints that we could get from customers that didn’t get it “first time right”. Paula managed to turn a misstake around to something positive and supported the customer in such good way that they continued to stay loyal to IKEA.

Anders Klintborg

Founder & CEO, Blue Nordic Design

Paula is iemand die je niet snel vergeet, door haar inzet, nieuwsgierigheid en honger naar groei. Dit kom je niet vaak tegen. Daarnaast is ze altijd bezig om het uiterste uit haar zelf te halen. Ze legt in een bedrijf vaak de vinger op de zere plek, want zij ziet waar het beter kan en moet. Daarom beveel ik Paula ook ten zeerste aan. Je hebt wat dat betreft echt een topper in huis.

Tibor van der Meer

Co-owner Het Gelukshuis, Co-owner JoyinTravel, Life Architect

Let’s start something cool together , SAy Hello!

Heb je nog vragen over mijn diensten, heb je hulp nodig bij een specifiek project of zou je graag advies willen? Neem dan gerust contact met me op!

Je kan me mailen op paula@roadly.nl, een whatsapp sturen op +31639865367 of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier. 

14 + 3 =