fbpx

Samenwerken met een marketing expert?

Check mijn aanbod hieronder of 

 

Marketing WhatsApp Service

Maak gebruik van deze unieke en bijzondere WhatsApp service wanneer je even vastloopt in het oerwoud van Marketing.

Stuur je vraag via WhatsApp en ik beantwoord je vraag met inhoudelijke adviezen en tips om snel weer verder te kunnen!

Marketing Boost Sessie

Heb jij een dringende vraag over een marketing vraagstuk en wil jij graag dat ik met je meedenk of brainstorm? Dat kan perfect in een boostsessie! In 1,5 uur gaan we dieper in op jouw marketing vraagstuk en zal ik je direct handvaten geven om flinke stappen te maken.

197 euro excl btw

Ik ben Paula

1 op 1 dag

Tijdens deze 1-op-1 VIP dag ga ik exclusief een hele dag met jou én je vraagstuk(ken) aan de slag, zodat jij met helderheid, vernieuwde inspiratie én concrete handvatten aan de slag kan om meer waarde, tijd en groei te creëren voor jou en je bedrijf.  

Je eigen Marketing VA

Als virtuele assistent, ook bekend als VA of digitale assistent, bied ik een flexibele schil in en rond je bedrijf, zonder de last van het regelen van een werkplek of gebonden te zijn aan een contract.

Werken met een virtuele assistent helpt je effectiever te zijn en kan zeer waardevol zijn wanneer je niet de tijd, de juiste vaardigheden of kennis hebt, of bepaalde dingen binnen je bedrijf gedaan wilt krijgen.

Of je nu je merk probeert te (her)definiëren, je zichtbaarheid wilt vergroten, de klantenservice wilt verbeteren of gewoon een paar extra handen nodig heeft om dingen voor elkaar te krijgen; ik ben er om je werk uit handen te nemen zodat jij je als ondernemer kunt concentreren op de dingen waar je het meest van houdt en de beste in bent.

Samenwerken met mij kan op verschillende manieren; eenmalig, voor korte of langdurige projecten, losse uren of op pakketbasis. Als jij vertelt wat je nodig hebt, bied ik je een passende oplossing. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag met je welke werkzaamheden je zou willen uitbesteden.

Vanaf 60 euro per uur

Plan een GRATIS match call

Loop jij vast in je marketing en zou je graag even willen sparren met een marketing expert? 

Plan dan gerust een gratis match call met me in om je vraag te stellen en kennis te maken.

Dit is geheel vrijblijvend en zo kan jij direct weer aan de slag.

We spreken elkaar via Zoom.